Betonplaten voor diverse doeleinden

14 maart 2019 Uit Door Redactie
Betonplaten voor diverse doeleinden

Betonplaten kunnen voor diverse mogelijkheden worden gebruikt. Veel bedrijven hebben deze al aangeschaft als vloer voor in een bedrijfsruimte. Ook de agrarische bedrijven hebben inmiddels dit bedrijf ontdekt. Veel stallen hebben nu deze platen op de grond liggen. Dit staat een stuk netter en is ook beter voor de hygi├źne.

De kosten van deze platen kunnen erg verschillen. De prijs ligt aan de afmetingen, maar ook de dikte van zo een plaat kan verschillen in de prijs. Om erachter te komen hoeveel een bestelling gaat kosten, is het mogelijk om een offerte aan te vragen. Hier krijg je al snel een reactie op en kan je de bestelling doorzetten.

Bij Dallebeton, betonplaten kopen

Deze platen worden hier ook wel de Dalle de Beton genoemd. Deze zijn er in diverse uitvoeringen, afhankelijk waarvoor je deze gaat gebruiken. Een vloer in een stal moet beslist niet glad zijn, want dan loop je het risico dat de dieren en hete personeel hier uitglijden. Daarentegen moet een grond in een loods wel glad zijn. Helemaal wanneer je hier met trolleys moet lopen.

Er zijn genoeg mogelijkheden hier bij dit bedrijf te vinden voor het leggen van een geschikte vloer. Neem contact op en overleg welke soort platen het beste in jouw bedrijf gebruikt kunnen worden.