Ben jij een projectmanager in je organisatie of houd jij een overzicht van de processen in je organisatie? En hoe verlopen de processen in je organisatie? Bedrijfsprocessen zijn van belang voor de tevredenheid van je klanten. Indien je opmerkt dat sommige delen van het proces niet volledig vlekkeloos verlopen, is het essentieel om hier aandacht aan te besteden. Er zijn verschillende trainingen die je de mogelijkheid bieden de bedrijfsprocessen te verbeteren. Zo is een Six Sigma Black Belt cursus of training een uitstekende manier om kennis op te doen over het verbeteren van deze processen. Wil je weten hoe zo een training verloopt? Lees dan snel verder.

Een Six Sigma Black Belt training

Ben jij verantwoordelijk voor processen in je organisatie? Indien je je bezighoudt met veranderingen is deze training jou op het lijf geschreven. Ben jij een toekomstige potentiële leider? Dan zal je ook daadwerkelijk baat hebben bij het volgen van een Six Sigma Black Belt training. Gedurende deze training zal je leren van de praktijk. Je kunt er zeker van zijn dat je enkel in de schoolbanken naar powerpointpresentaties aan het luisteren bent, maar je zal daadwerkelijk in de praktijk kruipen. Door verschillende casesimulaties en voorbeelden uit de praktijk zal je, wellicht herkenbare, situaties voorgeschoteld krijgen. Door middel van interactie word je uitgedaagd echt mee te denken. Op deze manier leer hoe je verschillende situaties in de praktijk kunt toepassen. Na het volgen van een training zal je niet meer met je handen in je haar staan, maar weet jij hoe je moet acteren. Hierbij staat het verbeteren van bedrijfsprocessen te allen tijde centraal.

Interactieve en praktijkgerichte training voor veranderaars en leiders? Volg een Six Sigma Black Belt!

Wil jij blijven verbeteren in je organisatie? Door het volgen van een Six Sigma Black Belt training of cursus ben je toekomstbestendig!