Een vakantie gevoel krijg je wel van een loungebank in Ibiza stijl. Genieten in je tuin van de warmte en de zon zonder na te denken over het dagelijkse leven. Bij Dutch Rivièra hebben ze de loungebank Ibiza waar je heerlijk van kunt genieten in Nederland. Op hun website vind je veel informatie over alle verschillende banken die ze hebben, ook kun je bij ze langskomen in de showroom om de banken uit te proberen.

Loungebank Ibiza stijl

Dutch Rivièra heeft veel ervaring als het aankomt op de productie en levering van de fijnste loungebanken. Ik raad het dan ook zeker aan om ze eens te checken. Elke bank die ze maken bestaat uit verschillende modules. Je mag zelf weten hoeveel modules je wilt en hoe ze er uit zien. Je kunt de kleuren en materialen kiezen zodat hij helemaal naar jouw wens is. Het mooie en handige aan de modules is dat je de indeling ook nog een keer kan veranderen na een tijdje. Je schuift ze namelijk heel makkelijk uit elkaar of naar elkaar toe.

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten over de Ibiza loungebank? Dan kun je altijd contact opnemen of kijken op de website voor meer informatie.