T-shirt ontwerpen

Ben je altijd aan het zoeken naar een leuk shirt en kun je dan nog niet het perfecte shirt vinden? Dan is een T-shirt ontwerpen echt iets voor jou, je kunt met een online tool je eigen teksten en afbeeldingen op een zelf gekozen shirt laten drukken. Kies de juiste kleur uit en laat erop drukken wat je zelf leuk vind. Foto’s, teksten, afbeeldingen je kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk. Op de website van omnishirt.be zie je precies hoe je een ontwerp kunt maken en wat het beste formaat is.

T-shirt ontwerpen

Kies je eigen shirt om mee te starten

Natuurlijk wil je een T-shirt ontwerpen en de afbeelding of de tekst eruit laten springen, kies daarom de goede kleur om mee te starten. Met het goede bestand zal je zien dat je afbeelding perfect op je shirt wordt gedrukt. Ben je met een groep vrienden en wil je meerdere shirts laten bedrukken dan kun je ook verschillende kleuren shirts nemen. Op deze manier heb je verschillende shirts die stuk voor stuk toch uniek zijn. De kwaliteit van de shirts is uitstekend zodat je daar ook geen zorgen over hoeft te hebben.

Perfect relatiegeschenk

T-shirt ontwerpen

Vaak worden pennen en notitieblokken gegeven als relatiegeschenken, maar wat dacht je ervan als je een t shirt kado geeft aan je relaties met een logo of reclame uiting erop van je bedrijf? De  kans dat je andere mensen bereikt die in contact komen met je bedrijf is vele malen groter dan met een ander relatiegeschenk. Stel je voor hoeveel mensen je bereikt als je op de beurs aan mogelijk nieuwe klanten een t shirt geeft.